Clinica Armonica

PROGRAMĂRI
Clinica Armonica

Programări Clinica Armonica
PROGRAMARE ONLINE

Urologie

Pentru că sănătatea înseamnă, pe lângă o minte sănătoasă, menținerea unui corp sănătos dar și asigurarea nevoilor fiziologice umane, Armonica își îndreaptă atenția către problemele urologice.

Urologia este specialitatea medicochirurgicală care se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor tractului urinar și a sistemului reproductiv masculin. Organele și structurile anatomice aflate în domeniul urologiei sunt rinichii, glandele suprarenale, vezica urinară, cât și organele reproductive masculine. Specialiștii noștrii asigură tratamentul cel mai potrivit în cazul simptomelor infecțiilor urinare, litiazei renale, hiperplaziei benigne de prostată și cancerului de prostată. Pentru că tractul urinar și reproductiv sunt într-o relație strânsă, vă așteptăm să puneți întrebări și vă asigurăm că vom răspunde cu respectarea intimității și confidentalității informațiilor medicale.
 

Medici Urologie Pașcani

Dr. Andone Daniel - medic specialist Urologie
 

Tarife Urologie Pașcani

Consultație: 180 lei
Control: 100 lei
Ecografie: 100 lei
Consultație+Ecografie: 300 lei

Dacă ai întrebări și cauți răspunsuri, dacă vrei să previi sau ai o afecțiune pe care vrei să o tratezi, sau dacă îți pasă de cei dragi, Clinica Medicală Armonica este aici!

FĂ O PROGRAMARE

LUNI - SÂMBĂTĂ
08:00 - 18:00

Programări Clinica Armonica
PACHETE
MEDICALE
  • consultație
  • ecografie endovaginală

300 lei

310 lei

CONTACT

Clinica Armonica

© 2024 Toate drepturile rezervate Clinica Armonica Medical S.R.L. • 0232.719.201 • Aleea Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 7, bl. C3 Pașcani, România | ANPC