Clinica Armonica

PROGRAMĂRI
Clinica Armonica

Programări Clinica Armonica
PROGRAMARE ONLINE

Tratamente Dermatologice

Clinica medicală Armonica oferă tratamente dermatologice în Pașcani pentru combaterea acneei active și a cicatricilor postacnee, a petelor, ridurilor, vergeturilor, tenului lipsit de fermitate, etc.

Dermato-cosmetologie și estetică Pașcani

Acneea este o afecțiune foarte frecventă în rândul adolescenților, dar și a persoanelor adulte, afectând încrederea în sine a pacientului. Tocmai de aceea, tratamentele antiacneice de la clinica medicală Armonica sunt personalizate în funcție de tipul de acnee (comedoane, pustule, noduli, chisturi), dar și de tipul de ten.

Cicatricile postacnee se pot ameliora prin tratament chimic (peeling), microdermabraziune, radiofrecvență, derma-roller. Petele pigmentare (melasma) apar datorită unei predispoziții genetice, a unor tulburări hormonale sau datorită utilizării unor anumite medicamente (contraceptive orale, unele antibiotice sau antiinflamatorii). Leziunile sunt declanșate și se intensifică datorită expunerii la soare.

Proceduri dermato-cosmetice și estetice

Clinica medicală Armonica din Pașcani oferă numeroase posibilități de îmbunătățire a aspectului pielii și tratamente de înfrumusețare.

Vă oferim câteva explicații despre procedurile efectuate la clinica medicală Armonica Pașcani:

Peelingul chimic reprezintă o distrugere controlată a straturilor pielii cu o substanță chimică, urmată de un proces de refacere a feței, având ca rezultat un aspect îmbunătățit al pielii (ameliorarea culorii, texturii pielii, a diferențelor de nuanță a pielii, a ridurilor fine și a vergeturilor). În funcție de gradul de îndepărtare a pielii, există 3 tipuri de peeling: superficial, mediu și profund. Timpul de recuperare și riscul complicațiilor cresc cu cât peelingul este mai profund. Pentru obținerea unor rezultate mai bune sunt necesare ședințe repetate de peeling (lunare pentru peelingul superficial și la 6 luni pentru peelingul mediu).

Microdermabraziunea este o procedură de refacere a suprafeței pielii, prin care stratul superior este îndepărtat parțial sau complet prin exfoliere ușoară. Procedura este sigură, nedureroasă și poate fi utilizată pentru toate tipurile de piele și pentru diferite zone ale corpului (față, gât, decolteu, brațe, trunchi, mâini, etc). Efectele bune se obțin după serii de câte 4-12 sedinţe, la 7-14 zile distanță între ele. Microdermabraziunea este indicată în tratamentul următoarelor probleme: acnee, cicatrici, pete, pistrui, riduri fine, pori dilatați, vergeturi, piele groasă, etc.

Injectarea de toxină botulinică este o procedură ce se utilizează pentru corectarea ridurilor. Toxina botulinică determină o micro-paralizie a unei zone a feței. Prin această procedură, se corectează ridurile din partea de sus a feței. Injectarea de toxină botulinică se folosește și pentru ameliorarea transpirației excesive. Procedura este sigură, nu este dureroasă, iar perioada de recuperare este scurtă. Efectul apare după 4-7 zile de la injectare și este maxim după 2 săptămâni. Procedura se repetă după aproximativ 5 luni pentru că substanța injectată își pierde efectul (cam la 3 luni de la injectare).

Injectarea cu acid hialuronic este destinată umplerii ridurilor de la nivelul feței, gâtului, decolteului, hidratării feței. Procedura are rar efecte adverse, este ușoară și nu necesită o perioadă de recuperare. Deoarece acidul hialuronic își pierde treptat efectul, procedura trebuie repetată la un interval de 6-12 luni, în funcție de zona unde s-a injectat și de densitatea acidului hialuronic utilizat.

Radiofrecvența tripolară este procedură prin care se creează o temperatură crescută la nivelul pielii feței pentru a stimula creșterea fermitații și reducerea ridurilor fine. Rezultate satisfăcătoare se obțin după serii de 6-10 sedințe.

FĂ O PROGRAMARE

LUNI - SÂMBĂTĂ
08:00 - 18:00

Programări Clinica Armonica
PACHETE
MEDICALE
  • consultație
  • ecografie endovaginală

150 lei

160 lei

CONTACT

Clinica Armonica

© 2019 Toate drepturile rezervate Clinica Armonica Medical S.R.L. • 0232.719.201 • Aleea Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 7, bl. C3 Pașcani, România | ANPC