Clinica Armonica

PROGRAMĂRI
Clinica Armonica

Programări Clinica Armonica
PROGRAMARE ONLINE

Neurologie

În cadrul specialităţii medicale Neurologie, pe care o deţine şi clinica noastră, medicii se confruntă zi de zi cu una dintre cele mai grele misiuni: aceea de a diagnostica şi a trata afecţiunile sistemului nervos (encefal, măduva spinării, nervi periferici).

De ce spunem o misiune dificilă? Deoarece mintea umană este cel mai misterios loc, asemenea unui labirint cu multiple căi şi mecanisme. Deşi este deseori comparat cu microprocesorul unui computer, noi credem că structura şi capacitatea sa îl depăşesc incomparabil prin complexitate. Creierul ne defineşte, ne ghidează, reprezentând lumea tuturor gândurilor noastre.

Bolile sistemului nervos se pot manifesta printr-o multitudine de semne, de aceea este bine să fii informat şi să le depistezi din timp cu ajutorul specialiştilor. Citeşte mai multe despre simptomele bolilor neurologice.

Tratamente Neurologie Pașcani – unde cunoaşterea se împleteşte cu pasiunea

Competenţa medicilor noștri și performanța aparatelor pe care le folosim asigură în cadrul Clinicii Medicale Armonica consultații de specialitate și servicii medicale de excepție pentru afecţiuni precum:

- accidente vasculare cerebrale
- epilepsie
- traumatisme craniene
- boli neoplazice ale sistemului nervos
- boli de mișcare (Boala Parkinson)
- boli de nervi periferici, neuroni motori, muşchi sau joncțiune neuro-musculară
- tulburări de somn
- migrene.

Medici Neurologie Pașcani

Dr. Dan Pătrașcu - medic specialist neurologie

Tarife Neurologie Pașcani

Consultație: 180 lei
Consultație neurologie MP: 150 lei
Control Neurologie: 100 lei

Dacă ai întrebări și cauți răspunsuri, dacă vrei să previi sau ai o afecțiune pe care vrei să o tratezi, sau dacă îți pasă de cei dragi, Clinica Medicală Armonica este aici!

FĂ O PROGRAMARE

LUNI - SÂMBĂTĂ
08:00 - 18:00

Programări Clinica Armonica
PACHETE
MEDICALE
  • consultație
  • ecografie endovaginală

300 lei

310 lei

CONTACT

Clinica Armonica

© 2024 Toate drepturile rezervate Clinica Armonica Medical S.R.L. • 0232.719.201 • Aleea Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 7, bl. C3 Pașcani, România | ANPC