Clinica Armonica

PROGRAMĂRI
Clinica Armonica

Programări Clinica Armonica
PROGRAMARE ONLINE

Misiune/Valori

MISIUNE

Conceptul Armonica are la bază pacientul și familia sa. De aceea ne-am propus să vă însoțim permament în procesul de cunoaștere și vindecare. Misiunea noastră este să creștem competitivitatea serviciilor medicale de excelență, practicate cu umanitate și dăruire.

Suntem conștienți că trăim într-un secol al dezechilibrelor, de aceea echipa noastră este preocupată în permanență de formarea unei deprinderi corecte în privința sănătății. Ne propunem să venim în întâmpinarea nevoilor tale cu înțelegere și deschidere, dar mai ales cu toate cunoștințele noastre îmbinate eficient cu experiență.

Scopul nostru principal este de a vă arăta vouă, pacientilor nostri, direcțiile și posibilitățile pentru  dezvoltarea abilității de a face alegeri corecte când vine vorba de sănătate.

VALORI

Din momentul în care îmbrăcăm halatul alb suntem considerati repere ale sănătății. Acest fapt ne onorează și ne responsabilizează!
Pentru a ne stabili valorile profesionale, ne-am gândit bine la valorile care ne ghidează în viață ca persoane și ne fac oameni respectați, competenți și responsabili. Transpunem aceste valori cu drag în munca și pasiunea noastră pentru pacienți. Suntem ghidați în activitățile noastre medicale din cadrul Clinicii Medicale Armonica de:

Excelență – lucrăm cu responsabilitate și dăruire, suntem ghidați de Jurământul lui Hipocrate, codul moral al desfășurării profesiei noastre.

Respect față de pacient – atât din punct de vedere al comunicării cât și al confidențialității.

Responsabilitate – pacienții și sănătatea lor sunt în mâinile noastre și ne asumăm răspunderea de a ne efectua meseria la cel mai înalt grad al calității.

Eficiență – în diagnosticare, tratare și comunicare.

Calitatea vieții – dorim să îngrijim bunăstarea fizică și psihică, precum şi capacitatea pacienţilor noștri de a-şi îndeplini sarcinile obişnuite, în existenţa lor cotidiană.

Parteneriatul cu familia – în momentul depistării unei probleme de sănătate, medicul și familia  trebuie să fie ca brațul stâng și cel drept în sprijinul pacientului pe drumul său spre vindecare. Vrem să facem o echipă excelentă împreună!

Oferim un act medical de calitate bazat pe principii și valori de neînlocuit! Avem o echipă de medici de excepție și avem aparatură medicală de ultimă generație! Îmbinăm aceste atuu-ri și îți oferim încredere prin reușita tratamentelor.

Datoria noastră este aceea de a observa și trata eventualele probleme care ar putea pune în pericol sănătatea și unicitatea ta, astfel încât să-ți folosești sănătatea la capacitate maximă în fiecare moment al vieții tale!

Dacă ai întrebări și cauți răspunsuri, dacă vrei să previi sau ai o afecțiune pe care vrei să o tratezi, sau dacă îți pasă de cei dragi, Clinica Medicală Armonica este aici!
 

FĂ O PROGRAMARE

LUNI - SÂMBĂTĂ
08:00 - 18:00

Programări Clinica Armonica
PACHETE
MEDICALE
  • consultație
  • ecografie endovaginală

250 lei

260 lei

CONTACT

Clinica Armonica

© 2021 Toate drepturile rezervate Clinica Armonica Medical S.R.L. • 0232.719.201 • Aleea Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 7, bl. C3 Pașcani, România | ANPC