Clinica Armonica

PROGRAMĂRI
Clinica Armonica

Programări Clinica Armonica
PROGRAMARE ONLINE

Dermatologie

Dincolo de implicaţiile medicale, Dermatologia se ocupă în primul rând de frumuseţe şi de încrederea în farmecul personal. La Clinica Medicală Armonica, specialiştii noştri ştiu că părul strălucitor, unghiile perfecte şi pielea care radiază de prospeţime formează o imagine memorabilă care reprezintă cartea ta de vizită.

Pentru că frumuseţea este sănătate, Clinica Medicală Armonica oferă consultanţă specializată şi tratamente pentru orice problemă dermatologică. Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru, indicând deseori alte afecţiuni ascunse ale organismului. Specialiştii noştri vor realiza un control amănunţit al stării tale de sănătate, astfel încât nu doar efectele, ci şi cauzele problemei să fie îndepărtate printr-un tratament corect.

Ca pacient, vei beneficia de atenţia specialiştilor noştri, iar în final vei simţi pe pielea ta încrederea şi starea de bine. Informează-te despre problemele pe care le poţi întâmpina, dar şi despre soluţii şi metode de prevenţie aici!

Tratamente Dermatologie Pașcani – simte-te bine în pielea ta!

Îmbinând tehnica și știința, medicii Clinicii Medicale Armonica îți vor recomanda tratamente personalizate dar și oportunitatea de a arăta bine indiferent de vârstă:

- dermatologie generală
- dermatologie pediatrică
- dermato-venerologie
- dermato-chirurgie (excizia tumorilor benigne şi maligne cutanate, electrocauterizare, chiuretare, biopsie cutanată)
- dermato-cosmetologie şi estetică
- diagnostic şi prevenţie a cancerului de piele utilizând un dermatoscop Heine de ultimă generaţie.
- dermatologie - cauterizare

Medici Dermatologie Pașcani

Dr. Monica Cozorici - medic specialist Dermatologie
Dr. Ramona Curcă - medic specialist Dermatovenerologie

Tarife Dermatologie Pașcani

Consultație: 150 lei
Dermatoscopie: 100 lei
Cauterizare: 150 lei
Control Dermatologie: 50 lei

Dacă ai întrebări și cauți răspunsuri, dacă vrei să previi sau ai o afecțiune pe care vrei să o tratezi, sau dacă îți pasă de cei dragi, Clinica Medicală Armonica este aici!

FĂ O PROGRAMARE

LUNI - SÂMBĂTĂ
08:00 - 18:00

Programări Clinica Armonica
PACHETE
MEDICALE
  • consultație
  • ecografie endovaginală

250 lei

260 lei

CONTACT

Clinica Armonica

© 2021 Toate drepturile rezervate Clinica Armonica Medical S.R.L. • 0232.719.201 • Aleea Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 7, bl. C3 Pașcani, România | ANPC