Clinica Armonica

PROGRAMĂRI
Clinica Armonica

Programări Clinica Armonica
PROGRAMARE ONLINE

Cardiologie

Acordând atenţie deosebită inimii, prin consultaţii minuţioase şi tratamente personalizate de Cardiologie, ocrotim în fapt viaţa.

Cele mai recente statistici naţionale sunt îngrijorătoare şi arată că doi din trei români suferă de diferite afecţiuni cardiovasculare. Aproape jumătate din populaţie suferă de hipertensiune arterială, afecţiune cardiovasculară care conduce adesea la apariţia accidentelor cardiovasculare şi a infarctului miocardic.

Dorim să prevenim, prin diagnostic şi tratament eficient aceste afecţiuni, pentru ca tu să trăieşti şi să simţi din plin toată frumuseţea vieţii alături de cei dragi. La Clinica Medicală Armonica îţi acordăm grija şi atenţia noastră din inimă.

NOU la Clinica Medicală Armonica!

Holter TA sau ABPM (monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale)

Tensiunea arterială este un parametru care variază semnificativ, în funcție de diverși parametri (ritmul circadian, starea emoționala, efort etc). O singură valoare tensională măsurată de medic în cabinet nu este suficientă. Pentru a aprecia profilul tensional al pacientului, eficiența unui tratament, sunt necesare mai multe măsurători timp de 24 ore.

Acest lucru este posibil prin montarea unui aparat (holter TA sau ABPM ), care va declanșa automat măsurarea tensiunii la un interval de 30’ în timpul zilei și la interval de o oră în timpul nopții.

Cum se realizează acest lucru: se aplică o manșetă pe braț, care este conectată prin intermediul unui furtun la aparat, pe care pacientul îl poartă la brâu fixat cu o centură.
În acest interval, pacientul își va desfășura activitățile obișnuite, cu excepția dușului și activităților fizice excesive care ar putea influiența buna funcționare a aparatului.

A doua zi pacientul revine, și toate valorile măsurate și memorate de aparat vor fi descărcate și printate.
Pe baza acestora medicul va emite diagnosticul și indicațiile terapeutice.

Află mai multe despre sănătatea inimii tale pe blogul nostru!

Tratamente Cardiologie Pașcani – în ritmul inimii tale

Clinica medicală Armonica Pașcani asigură consultații și tratamente pentru:
-    hipertensiunea arterială
-    boală cardiacă ischemică
-    boli valvulare
-    tulburări de ritm și de conducere
-    insuficiență cardiacă.

Medici Cardiologie Pașcani

Dr. Mihaela Bărbieru - medic specialist Cardiologie

Dr. Ana Maria Buburuz - medic specialist Cardiologie

Tarife Cardiologie Pașcani

Consultație: 180 lei
EKG: 50 lei
Ecografie cord Adulți: 250 lei
Ecografie cord Nou Născuți: 250 lei
Pachet Cardiologie C+EKG+ECO, doar Adulți: 350 lei

Dacă ai întrebări și cauți răspunsuri, dacă vrei să previi sau ai o afecțiune pe care vrei să o tratezi, sau dacă îți pasă de cei dragi, Clinica Medicală Armonica este aici!

FĂ O PROGRAMARE

LUNI - SÂMBĂTĂ
08:00 - 18:00

Programări Clinica Armonica
PACHETE
MEDICALE
  • consultație
  • ecografie endovaginală

300 lei

310 lei

CONTACT

Clinica Armonica

© 2023 Toate drepturile rezervate Clinica Armonica Medical S.R.L. • 0232.719.201 • Aleea Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 7, bl. C3 Pașcani, România | ANPC