Clinica Armonica

PROGRAMĂRI
Clinica Armonica

Programări Clinica Armonica
PROGRAMARE ONLINE
PARTENERI


Toxiinfecțiile alimentare pe timpul verii

De câte ori ți s-a întâmplat ca o situație neprevăzută să îți strice vacanța? Toxiinfecția alimentară este o problemă frecvent întâlnită, mai ales pe timp de vară, atunci când temperaturile ridicate favorizează alterarea alimentelor.

Adenomul de prostată: cauzele și simptomele afecțiunii medicale

Adenomul de prostată este o afecțiune foarte cunoscută în rândul bărbaților, mai ales a celor cu vărsta de peste 60 de ani. Medicii urologi Armonica vin în ajutorul tău cu informații amănunțite și detalii despre momentul în care trebuie să faci investigații.

Steriletul: este un avantaj sau dezavantaj?

Dispozitivul intrauterin, cunoscut și sub denumirea de sterilet, este o metodă anticoncepțională reversibilă, utilizat pentru a se evita instalarea unei sarcini. Cu toate acestea, numeroase întrebări apar cu privire la dispozitivul intrauterin, motiv pentru care acest articol își propune să ofere informațiile necesare despre sterilet și avantajele/dezavantajele acestuia.

Angina pectorală și riscurile afecțiunii pe timpul iernii

Pe lângă bucuriile și peisajele frumoase pe care le aduce iarna, aceasta vine însoțită și cu temperaturi scăzute, gheață, polei, zăpadă. Descoperă de la medicii Armonica care sunt simptomele anginei pectorale, în perioada friguroasă.

Cum facem trecerea de la post la mesele tradiționale de Crăciun

Perioada postului este importantă atât pentru suflet, cât și pentru organism fiindcă poate cauza probleme de sănătate. Sărbătorile bat la ușă, află de la medicii Armonica cum eviți excesele alimentare de la masa tradițională de Crăciun.

Mezoterapia- metoda prin care tinerețea nu va dispărea

Combaterea îmbătrânirii tenului este o problemă cu care oamenii se confruntă deseori. Mezoterapia vine în ajutorul acestora și ajută pielea să își mențină frumusețea. Află ce trebuie să faci pentru a avea un ten de invidiat.

Alimentația corectă pentru o sănătate de fier în sezonul rece

Odată cu instalarea anotimpului rece, organismul este mai predispus la afecțiuni virale ale căilor respiratorii, având nevoie mai mult ca oricând de o alimentație corectă și un stil de viață sănătos. Află tot ce trebuie să faci pentru a ține bolile la distanță.

Trigliceridele: ce sunt și de ce sunt periculoase trigliceridele mărite pentru sănătate

Trigliceridele sunt grăsimi (lipide) ce se deplasează în sânge și care pot fi stocate în țesuturile din organism. Află toate informatiile de care ai nevoie despre tigliceride, ce nivel de trigliceride este recomandat, care sunt factorii de risc și cum scădem nivelul lor.

Bolile verii – cele mai frecvente afecțiuni la copii. Îngrijirea corectă a copiilor pe timpul verii

Pe toată durata verii, copiii au nevoie de o îngrijire mai atentă, astfel încât afecțiunile specifice verii să fie ținute la distanță și să nu-i afecteze pe micuți. Află de la medicii specialiști Armonica care sunt cele mai frecvente afecțiuni și cum să-i protejăm pe cei mici

Soarele şi bolile de piele. Cele mai întâlnite afecţiuni dermatologice pe timp de vară

Soarele este factorul generator sau favorizant a numeroase afecțiuni dermatologice, care apar sau se agravează pe timpul verii. Află de la medicii specialiști Armonica totul despre bolile pielii cauzate de efectele nocive ale soarelui și cum le putem evita.

Pancreatita, o urgență medicală diagnosticată deseori prea târziu: cauze, simptome, tratament

Pancreatita afectează anual un număr alarmant de persoane. Întrucât pacienții se prezintă deseori prea târziu la medicul specialist, în majoritatea cazurilor leziunile sunt importante. Află care sunt cauzele, simptomele și metodele eficace de tratament.

Anexita (boala inflamatorie pelvină) poate avea consecințe grave dacă nu este tratată în timp util și cu tratamentul corect

Boala inflamatorie pelvină sau anexita este o inflamație a organelor genitale feminine care afectează tot mai multe vieți și care în majoritatea cazurilor nu prezintă simptome, motiv pentru care rămâne nedepistată timp îndelungat, generând complicații grave.

Glanda tiroidă: afecțiuni, simptome și tratament

Problemele tiroidiene sunt mult mai frecvente în rândul femeilor și se agravează după vârsta de 40 de ani. Dar ce este tiroida, care sunt afecțiunile pe care le poate genera, simptomele și metodele de tratament? Află de la medicii specialiști Armonica.

Infecția urinară tratată necorespunzător poate avea complicații grave

Infecția urinară se află pe locul 2 ca frecvență în topul infecțiilor cu care se confruntă fiecare, indiferent de vârstă. Află care sunt simptomele și cum poți depista tipul de infecție urinară, pentru a o trata corespunzător, evitând recurența sau agravarea acesteia.

Reumatism: cauze, simptome și tratament

Reumatismul este o boală cronică cu care se confruntă un număr semnificativ de persoane de toate vârstele. Află care sunt simptomele, pentru a ști dacă este cazul să te prezinți în timp util pentru o investigație amănunțită.

Clinica medicală Armonica: servicii complete de calitate pentru întreaga familie

Clinica Medicală Armonica oferă servicii medicale complete pentru întreaga familie și soluții personalizate, menite să readucă sănătatea și liniștea în viața pacienților.

Sărbători fericite, fără afecțiuni gastrice: sfaturi utile pentru o alimentație corectă

Există tendința excesului alimentar în perioada sărbătorilor, care poate provoca afecțiuni gastrice din cauza conținutului ridicat de grăsimi, zahăr și calorii. Pentru a evita problemele digestive, iată câteva recomandări utile și ușor de aplicat.

Îngrijirea copiilor în sezonul rece: cele mai frecvente boli și cum să le prevenim

Odată cu instalarea sezonului rece apar și cele mai frecvente boli asociate cu iarna, care afectează în special copiii. Află ce măsuri de prevenție se recomandă pentru sănătatea celor mici, dar și când este cazul să vă prezentați de urgență cu aceștia la medic.

Cele mai frecvente alergii de toamnă, cauze, simptome şi tratament

Toamna reprezintă o exacerbare a simptomelor alergice pentru milioane de oameni. Află de ce se intensifică alergiile odată cu venirea toamnei, care alergii sunt cele mai comune și cum se manifestă, de la medicii specialiști Armonica.

Gastroenterologie: afecțiunile gastrice ce afectează un număr alarmant de persoane

Problemele gastrice se numără printre cele mai frecvente afecțiuni ale populației. Află care sunt cele mai frecvente probleme gastrice și simptomele acestora, dar și cum pot fi diagnosticate, de la medicii gastroenterologi Armonica.

Cardiologie: Semnale de alarmă și simptome specifice bolilor de inimă – partea a II-a

Datele disponibile indică faptul că bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de deces, fiind mai frecventă la persoanele în vârstă și la bărbați comparativ cu femeile (simptomele tind să apară mult mai devreme la bărbați, cu o medie de aproximativ 10 ani).

Cardiologie: Semnale de alarmă și simptome specifice bolilor de inimă – partea I

Afecțiunile cardiace se dezvoltă adesea în timp, primele simptome apărând cu mult înainte de a realiza că este posibil să vă confruntați cu probleme serioase cu inima, acestea fiind deseori ignorate sau tratate cu superficialitate.

Testul Papanicolau: când, cum şi care este scopul său

Testul Papanicolau este cea mai eficientă metodă medicală de detectare a leziunilor care sunt precursori ai cancerului de col uterin, precum și de identificare a altor probleme legate de sistemul reproductiv feminin.

Ghidul îngrijirii corecte a sugarului

Tu știi cum să ai grijă de micuțul tău? Clinica Medicală Armonica îți pune la dispoziție un ghid de îngrijire corectă a sugarului.

Ghid de sarcină

Clinica Medicală Armonica vine în ajutorul pacientelor însărcinate cu un minighid pentru o sarcină frumoasă.

LUNI - SÂMBĂTĂ
08:00 - 18:00

Programări Clinica Armonica
PACHETE
MEDICALE
  • consultație
  • ecografie endovaginală

200 lei

210 lei

CONTACT

Clinica Armonica

© 2020 Toate drepturile rezervate Clinica Armonica Medical S.R.L. • 0232.719.201 • Aleea Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 7, bl. C3 Pașcani, România | ANPC