Clinica Armonica

PROGRAMĂRI
Clinica Armonica

Programări Clinica Armonica
PROGRAMARE ONLINE

Aparatură medicală

Calitatea serviciilor excepționale oferite și standardul ridicat al Clinicii Medicale Armonica se datorează și aparaturii de ultima generație pe care o folosim. Ești pe mâini bune! Ai siguranţa preciziei şi eficienţei tratamentelor pe care ţi le recomandăm.

Vă prezentăm unele dintre cele mai moderne aparate medicale din clinica noastră:

Ecograful Vivid S5

Armonica - Ecograf Vivid s5

Ecograful Vivid S5 reprezintă o nouă generație de ecocardiografe, fiind un echipament compact, ergonomic, modular, ce oferă o examinare completă și prelungită. Ecograful dispune de un monior LCD de 15" și de 3 porturi active pentru conectarea sondelor tip imagine.

Ecograful Voluson Expert

Armonica - Ecograf Voluson Expert

Ecograful Voluson Expert echipat și configurat pentru partea de obstetrică și ginecologie. Cu ajutorul acestuia efectuăm ecografii 4D care asigură reconstrucția facială a bebelușului vostru, precum și depistarea unor malformații, morfologii fetale, dispensarizarea sarcinii.

Electrocardiograf Page Writer

Armonica-Electrocardiograf Page Writer

Electrocardiograful Page Writer Trim III cu 12 canale, modern, performant, cu achiziționare simultană a undelor ECG pe 12 derivații standard, precum și înregistrare și printare în timp-real a datelor.

Dematoscop Modern Armonica

Dermatoscop Armonica

Efectuăm consultații dermatologice folosind un dermatoscop performant de ultimă generație.

Cardiotocograf Philips

Cardiotograf Philips

Dispunem de un cardiotocograf Philips modern ce permite echipei de obstetricieni aprecierea momentului optim pentru internare și naștere.

LUNI - SÂMBĂTĂ
08:00 - 18:00

Programări Clinica Armonica
PACHETE
MEDICALE
  • consultație
  • ecografie endovaginală

300 lei

310 lei

CONTACT

Clinica Armonica

© 2024 Toate drepturile rezervate Clinica Armonica Medical S.R.L. • 0232.719.201 • Aleea Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 7, bl. C3 Pașcani, România | ANPC